GREE DAISY Párátlanító

132.700 Ft
Ingyenes szállítás!


Gyártó: GREE
Fajta: DAISY GDN40AW-K5EBA1A
Ajánlott szobaméret: 48 m2

5 készleten

A Gree GDN40AW-K5EBA1A Daisy páramentesítő, párátlanító hatékonyan csökkenti a páratartalmat. Ha penészesedik a fal, folyik a víz az ablakon, nem száradnak a ruhák, dohos rossz a levegő a megoldás: Gree páramentesítő!

Működés
A Gree GDN40AV-K5EBA1A Daisy páramentesítő készülék a levegőt egy ventilátorsegítségével először egy nagyon hideg majd egy nagyon meleg hőcserélőn szívja át. A hideg felületen a víz lecsapódik és az alsó víztartályba csöpög. A meleg felület a lehűtött levegőt az eredetileg beszívott hőmérsékletre melegíti fel. Tehát a készülék se nem hűti se nem melegíti jelentősen a helyiség levegőjét. Folyamatos működéshez a készülék hátulján található egy víz kivezető csatlakozás.

Automatikus működés
Beállítható a kívánt páratartalom, ha a páramentesítő készülék eléri a kívánt páratartalmat, lekapcsol a kompresszor. Ha újra emelkedik a páratartalom, bekapcsol készülék. A tartály 7 literes, de az úszókapcsolónak köszönhetően 6,5 literes telítettségnél automatikusan kikapcsol a készülék.

Elhelyezés
A készüléket helyezzük olyan helyre a hol szabadon áramlik a levegő.
A páramentesítő minél melegebb helyen van, annál hatékonyabban működik.
Minél hidegebb helyen van, annál kevesebb párát tud elvonni a levegőből. (5 C alatt a használatát nem javasoljuk)
A készüléket oda tegyük ahol a legtöbb pára keletkezik konyha, fürdőszoba, vagy ahol a legmelegebb van.

Tulajdonságok:

Kivezetőcsonk a folyamatos cseppvízelvezetéshez, Áramszünet után újraindul, 2 ventilátor fokozat, Energia takarékos, Teli víztartály riasztás, Öndiagnózis, Digitális kijelzés, Időzítő, Automatikus újraindulás (áramszünet után), Páratartalom érzékelő , Automatikus szabályzás, R290 hűtőközeg.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„GREE DAISY Párátlanító” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük