GREE AMBER Inverteres klíma, WIFI, 5.3 kW

494.300 Ft
Ingyenes szállítás!

Kérjen ajánlatot beszereléssel együtt!


Gyártó: GREE
Termék: GWH18YD-K6DNA1A
Hatásfok hűtés: A++
Hatásfok fűtés: A+
Hűtőteljesítmény: 5.3 kW
Fűtőteljesítmény: 5.6 kW
Részletes információk a gyártó honlapján találhatók meg!

5 készleten

A Gree légkondicionáló saját hazájában “Minőség Díjat” és “Világ Márka” díjat kapott, New Yorkban elnyerte a “Csúcsminőség” díjat, Párizsban a “Minőség Iránti Elkötelezettség” díjat, Rómában a “Legjobb Márkanév” díjat, az Arab Emirátusokban az “Emirátus Minőség” díjat. Magyarországon a British Enciklopédia a kortárs történelmi dokumentációként elismert kiadványában hazánk kiemelkedő teljesítményei között említette meg, és az időszerűség, elérhető luxus, elegancia, design és kiváló minőség szavakkal jellemezte.

Tulajdonságok:

A minimalista design, egyenes vonalvezetés és a letisztult fehér szín a modern otthonok ideális kiegészítője. Az Amber modell által nyújtott maximális kényelmet a 3D légterelés biztosítja hűtésben és fűtésben egyaránt.

1 W-os standby, Automata üzem, LED kijelző, Intelligens leolvasztás, Programozható időzítő, Órakijelzés, Automata tisztítás, Kellemes éjszakai mód, Széles légterelés, Turbógomb, Öndiagnózis, Áramszünet memória, Zár, Cold Plasma, Többszörös szűrőrendszer, I FEEL funkció, 8 °C-os temperálás, 25°C-os fűtési működési tartomány.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„GREE AMBER Inverteres klíma, WIFI, 5.3 kW” értékelése elsőként

Ajánlatkérés beszereléssel együtt

13 + 9 =