GREE CHAMPAGNE X Inverteres klíma, WIFI, 2.7 kW

570.000 Ft
Ingyenes szállítás!

Kérjen ajánlatot beszereléssel együtt!


Gyártó: GREE
Termék: GWH09UB-K6DNA4A(C)
Hatásfok hűtés: A++
Hatásfok fűtés: A++
Hűtőteljesítmény: 2.7 kW
Fűtőteljesítmény: 3.2 kW
Részletes információk a gyártó honlapján találhatók meg!

5 készleten

A Gree légkondicionáló saját hazájában “Minőség Díjat” és “Világ Márka” díjat kapott, New Yorkban elnyerte a “Csúcsminőség” díjat, Párizsban a “Minőség Iránti Elkötelezettség” díjat, Rómában a “Legjobb Márkanév” díjat, az Arab Emirátusokban az “Emirátus Minőség” díjat. Magyarországon a British Enciklopédia a kortárs történelmi dokumentációként elismert kiadványában hazánk kiemelkedő teljesítményei között említette meg, és az időszerűség, elérhető luxus, elegancia, design és kiváló minőség szavakkal jellemezte.

Jól jellemzi ezen értékeket a Gree Prestige Limitált Szériájának bemutatása is, mely technológiai csúcskategóriás légkondicionálókat sorakoztat fel prémium megjelenéssel, magas minőségű anyagokkal és kiemelkedően magas felszereltséggel.

Tulajdonságok:

A Champagne X extrém környezeti hőmérsékletre optimalizált készülék, mely további előnye a megnövelt kül- és beltéri hőcserélő és a Dual Stage kompresszor. A Prestige Limitált Szériás légkondicionáló képes -30°C-ig fűteni, továbbá -25°C-ig a névleges teljesítményt képes leadni. Így hűtésben és fűtésben egyaránt egyedülálló, A++ energiaosztályba sorolt berendezés. A Prestige Limitált Széria új modellje minden kiemelt funkcióval rendelkezik, amely egy csúcskategóriás légkondicionálótól elvárható Az elegáns ezüst megjelenésen felül, megnövelt kül-, és beltéri hőcserélővel, valamint Dual Stage kompresszorral van felszerelve.

WiFi funkció, 3D légáram, ColdPlasma szűrő, I-Feel funkció, 8 C temperálás, 7 fokozatú ventilátor, Fűtés -30 C külső hőmérsékletig, Perforált kültéri csepptálca, Hűtőközeg: R32 Kompresszor, Karter és csepptálca fűtés, H-tarifa igényelhető, Fűtés -30°C külső hőmérsékletig.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„GREE CHAMPAGNE X Inverteres klíma, WIFI, 2.7 kW” értékelése elsőként

Ajánlatkérés beszereléssel együtt

8 + 14 =