GREE COMFORT X Inverteres klíma, WIFI, 5.3 kW

440.100 Ft
Ingyenes szállítás!

Kérjen ajánlatot beszereléssel együtt!


Gyártó: GREE
Termék: GWH18ACDXF-K6DNA1A
Hatásfok hűtés: A++
Hatásfok fűtés: A+
Hűtőteljesítmény: 5.2 kW
Fűtőteljesítmény: 5.3 kW
Részletes információk a gyártó honlapján találhatók meg!

5 készleten

A Gree légkondicionáló saját hazájában “Minőség Díjat” és “Világ Márka” díjat kapott, New Yorkban elnyerte a “Csúcsminőség” díjat, Párizsban a “Minőség Iránti Elkötelezettség” díjat, Rómában a “Legjobb Márkanév” díjat, az Arab Emirátusokban az “Emirátus Minőség” díjat. Magyarországon a British Enciklopédia a kortárs történelmi dokumentációként elismert kiadványában hazánk kiemelkedő teljesítményei között említette meg, és az időszerűség, elérhető luxus, elegancia, design és kiváló minőség szavakkal jellemezte.

Tulajdonságok:

A Comfort X nagyobb terek hűtését és fűtését is magabiztosan végzi, a beépített kompresszor karter és csepptálca fűtés és a 3D légterelés miatt. Egyedi formatervezésének, elegáns megjelenésének és megbízható működésének köszönhetően méltán hazánk legnépszerűbb klímamodellje.

Időzítés, Karterfűtés, Wi-Fi vezérlés, Csepptálcafűtés, Cold Plasma szűrő, LCD kijelző, Turbo funkció, 8°C-os temperálás, Hűtés -15°C külső hőmérsékletig,  Fűtés -20°C külső hőmérsékletig, Ventilátor fordulat szabályozás, Óra beállítás/kijelzés, Légáram irányának beállítása, Távirányítóba integrált hőmérő (I Feel), Könnyen kezelhető.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„GREE COMFORT X Inverteres klíma, WIFI, 5.3 kW” értékelése elsőként

Ajánlatkérés beszereléssel együtt

13 + 9 =