GREE G-TECH Inverteres klíma, WIFI, 2.7 kW

351.800 Ft
Ingyenes szállítás!

Kérjen ajánlatot beszereléssel együtt!


Gyártó: GREE
Termék: GWH09AECXB-K6DNA1A
Hatásfok hűtés: A+++
Hatásfok fűtés: A++
Hűtőteljesítmény: 2.7 kW
Fűtőteljesítmény: 3.2 kW
Részletes információk a gyártó honlapján találhatók meg!

5 készleten

A Gree légkondicionáló saját hazájában “Minőség Díjat” és “Világ Márka” díjat kapott, New Yorkban elnyerte a “Csúcsminőség” díjat, Párizsban a “Minőség Iránti Elkötelezettség” díjat, Rómában a “Legjobb Márkanév” díjat, az Arab Emirátusokban az “Emirátus Minőség” díjat. Magyarországon a British Enciklopédia a kortárs történelmi dokumentációként elismert kiadványában hazánk kiemelkedő teljesítményei között említette meg, és az időszerűség, elérhető luxus, elegancia, design és kiváló minőség szavakkal jellemezte.

Tulajdonságok:

Az innovatív G-Tech a téliesített kialakítás mellet a szerelhetőséget és a felhasználást támogató legtöbb gyári fejlesztést tartalmazza. Csendes, megbízható, intelligens megoldás.

 Wi-Fi (2,4 GHz) vezérlés, Ventilátor fordulat szabályozás, Csepptálca fűtés, Cold plasma szűrő, 8°C-os temperálás, Hűtés -15°C külső hőmérsékletig, Fűtés -22°C külső hőmérsékletig, Időzítés, LCD kijelző, Légáram függőleges irányának beállítása, Turbo funkció, Könnyen kezelhető, Óra beállítás / kijelzés, Ventilátor sebességének beállítása, Távirányítóba integrált hőmérő (I FEEL).

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„GREE G-TECH Inverteres klíma, WIFI, 2.7 kW” értékelése elsőként

Ajánlatkérés beszereléssel együtt

13 + 12 =