GREE U-CROWN SILVER Inverteres klíma, WIFI, 2.7 kW

555.800 Ft
Ingyenes szállítás!

Kérjen ajánlatot beszereléssel együtt!


Gyártó: GREE
Termék: GWH09UB-K6DNA4A
Hatásfok hűtés: A++
Hatásfok fűtés: A++
Hűtőteljesítmény: 2.7 kW
Fűtőteljesítmény: 3.2 kW
Részletes információk a gyártó honlapján találhatók meg!

5 készleten

A Gree légkondicionáló saját hazájában “Minőség Díjat” és “Világ Márka” díjat kapott, New Yorkban elnyerte a “Csúcsminőség” díjat, Párizsban a “Minőség Iránti Elkötelezettség” díjat, Rómában a “Legjobb Márkanév” díjat, az Arab Emirátusokban az “Emirátus Minőség” díjat. Magyarországon a British Enciklopédia a kortárs történelmi dokumentációként elismert kiadványában hazánk kiemelkedő teljesítményei között említette meg, és az időszerűség, elérhető luxus, elegancia, design és kiváló minőség szavakkal jellemezte.

Jól jellemzi ezen értékeket a Gree Prestige Limitált Szériájának bemutatása is, mely technológiai csúcskategóriás légkondicionálókat sorakoztat fel prémium megjelenéssel, magas minőségű anyagokkal és kiemelkedően magas felszereltséggel.

Tulajdonságok:

A Gree U-Crown Silver a gyártó egyik legkülönlegesebb, limitált kiadású 2020-as klímaberendezése. A készülék gyakorlatilag a legmagasabb felhasználói igényeket is kielégíti. A gyártó a termék fejlesztése során a desingt és komfortot tűzte ki elsődleges célnak: A beltéri egység mindössze 17cm mély, így gyakorlatilag teljesen rásimul a falra, ezen túl a különleges kialakításának és megnövelt méretű hőcserélőnek köszönhetően akár 19dB(A) hangnyomás szinttel is képes üzemelni. A 2,5 kW teljesítményű változat a hálószobák egyik legkomfortosabb klimatizációs megoldást nyújtja.

A megjelenés és a komfortos működés mellett a gyártó a műszaki tartalmat is csúcsra járatta. Napjainkban egyre többen döntenek a klímás fűtés mellett, 0 C-fok körül egy alsó-közép kategóriás klíma is megfelelő teljesítményt nyújt. A hőmérséklet csökkenésével arányosan azonban jelentősen csökken a fűtési hatásfok, így -10C fok körül egy átlagos 3,5 kW-os klíma már nem minden esetben képes megfelelő teljesítményt nyújtani. A Gree U-Crown azonban úgy lett megtervezve, hogy a 0-10C fok közötti tartomány meg se kottyan neki és akár -20C fok alatt is hatékonyan képes fűteni. A megadott paraméterek alapján a készülék kompresszora akár -30C fokban is képes meleg levegőt fújni.

G10 inverter kompresszor, I-feel funkció (távvezérlőbe integrált hőmérő), Karterfűtés, Csepptálca fűtés, Extra keskeny beltéri egység, WIFI vezérlés, Cold Plasma Ion vírusölő rendszer, 3D légáram, Huzatmentes hűtés és fűtés, Intelligens leolvasztás, Automata tisztítás, Széles légterelés, LED kijelző, Áramszünet memória, Óra kijelzés, Zajtalan üzem, Turbó működési üzem, Infra távvezérlő, 0,5W készenléti fogyasztás, Extra hatékony hűtés és fűtés üzemmód, Fűtés -30C fokig.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„GREE U-CROWN SILVER Inverteres klíma, WIFI, 2.7 kW” értékelése elsőként

Ajánlatkérés beszereléssel együtt

5 + 8 =