IMMERGAS VICTRIX PLUS Hybrid Kondenzációs kombi falikazán hőszivattyús rásegítéssel

1.538.288 Ft
Ingyenes szállítás!


Gyártó: IMMERGAS
Termék: VICTRIX HYBRID PLUS
Teljesítmény: 24 kW
ERP rendelet (2010/30/EU) szerinti hatékonysági osztály:
A++, A++
Részletes információk a gyártó honlapján találhatók meg!

INGYENES szállítás!

5 készleten

Immergas, elismert márka Magyarországon

A magyar képviselet, az olasz Immergas szellemiségét követve, már a kezdetektől fogva rendkívül aktív tevékenységet folytatott. A minőséget folyamatosan szem előtt tartva, a márka egyre nagyobb teret hódított és mára már a hazai fűtéstechnikai piac egyik meghatározó tagjává vált. Termékei között nem csupán a hagyományos és kondenzációs gázkazánok, hanem megújuló energiát hasznosító berendezések is megtalálhatók.

Tulajdonságok:

Kondenzációs falikazánok hőszivattyús rásegítéssel

A VICTRIX Hybrid rendszer gyári tartozékként az Immergas saját, digitális távvezérlőjével kerül forgalomba, mellyel a szobából is kényelmesen be lehet állítani a kazán és a hőszivattyú működési paramétereit és a segítségével egyszerűen leolvashatók a pillanatnyi üzemállapotok és az esetleges hibakódok. A teljes körű rendszer része az időjárásfüggő szabályozás is. Ennek köszönhetően az otthonunk fűtése mindig a lehető legjobb hatékonysággal képes a család komfortérzetét biztosítani, miközben csökkennek az üzemeltetési költségek.

További energia-megtakarítás érhető el a használati melegvíz előállítás esetén napkollektoros rendszerek alkalmazásával. Ehhez járul hozzá a vezérlés szolár funkciója, amely kezelni tudja, hogy nem csak hidegvizet, hanem akár egy napkollektoros rendszerből érkező előmelegített vizet is képes legyen a felhasználó által megkívánt hőmérsékletre melegíteni.

A fűtéshez és használati melegvíz előállításához az átfolyós kombi változatban kapható VICTRIX Hybrid típus mellett a VICTRIX Hybrid Plus típus is választható, amelyik gyári kiépítésben csak fűtő változatban kerül piacra, azonban teljes HMV tároló előkészítéssel rendelkezik. A készülék gyári kiszerelésben tartalmazza a szükséges szerelvényeket (váltószelep, motor) azaz bármikor egyszerűen csatlakoztatható külső, indirekt használati melegvíz tárolóhoz.

Környezetbarát - alacsony CO és NOx kibocsátás, Rozsdamentes acél, egyhuzamú kondenzációs hőcserélő, Széles teljesítmény-modulációs tartomány, Szabályozható és elzárható by-pass szelep, Egyszerű kezelhetőség, informatív LCD kijelző, Készenléti energiafogyasztás kevesebb, mint 6 W, Alacsony energiafelhasználású modulációs keringető szivattyú, Külső tároló csatlakozó készlet a csak fűtő “Plus” típushoz, Teljes gyári előkészítés indirekt HMV tároló csatlakoztatásához csak fűtő “Plus” típusnál.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„IMMERGAS VICTRIX PLUS Hybrid Kondenzációs kombi falikazán hőszivattyús rásegítéssel” értékelése elsőként