IMMERGAS VICTRIX PLUS Hybrid Kondenzációs kombi falikazán hőszivattyús rásegítéssel

1.538.288 Ft
Ingyenes szállítás!


Gyártó: IMMERGAS
Termék: VICTRIX HYBRID PLUS
Teljesítmény: 24 kW
ERP rendelet (2010/30/EU) szerinti hatékonysági osztály:
A++, A++
Részletes információk a gyártó honlapján találhatók meg!

INGYENES szállítás!

5 készleten

Immergas, elismert márka Magyarországon

A magyar képviselet, az olasz Immergas szellemiségét követve, már a kezdetektől fogva rendkívül aktív tevékenységet folytatott. A minőséget folyamatosan szem előtt tartva, a márka egyre nagyobb teret hódított és mára már a hazai fűtéstechnikai piac egyik meghatározó tagjává vált. Termékei között nem csupán a hagyományos és kondenzációs gázkazánok, hanem megújuló energiát hasznosító berendezések is megtalálhatók.

Tulajdonságok:

Kondenzációs falikazánok hőszivattyús rásegítéssel

A VICTRIX Hybrid rendszer gyári tartozékként az Immergas saját, digitális távvezérlőjével kerül forgalomba, mellyel a szobából is kényelmesen be lehet állítani a kazán és a hőszivattyú működési paramétereit és a segítségével egyszerűen leolvashatók a pillanatnyi üzemállapotok és az esetleges hibakódok. A teljes körű rendszer része az időjárásfüggő szabályozás is. Ennek köszönhetően az otthonunk fűtése mindig a lehető legjobb hatékonysággal képes a család komfortérzetét biztosítani, miközben csökkennek az üzemeltetési költségek.

További energia-megtakarítás érhető el a használati melegvíz előállítás esetén napkollektoros rendszerek alkalmazásával. Ehhez járul hozzá a vezérlés szolár funkciója, amely kezelni tudja, hogy nem csak hidegvizet, hanem akár egy napkollektoros rendszerből érkező előmelegített vizet is képes legyen a felhasználó által megkívánt hőmérsékletre melegíteni.

A fűtéshez és használati melegvíz előállításához az átfolyós kombi változatban kapható VICTRIX Hybrid típus mellett a VICTRIX Hybrid Plus típus is választható, amelyik gyári kiépítésben csak fűtő változatban kerül piacra, azonban teljes HMV tároló előkészítéssel rendelkezik. A készülék gyári kiszerelésben tartalmazza a szükséges szerelvényeket (váltószelep, motor) azaz bármikor egyszerűen csatlakoztatható külső, indirekt használati melegvíz tárolóhoz.

Környezetbarát - alacsony CO és NOx kibocsátás, Rozsdamentes acél, egyhuzamú kondenzációs hőcserélő, Széles teljesítmény-modulációs tartomány, Szabályozható és elzárható by-pass szelep, Egyszerű kezelhetőség, informatív LCD kijelző, Készenléti energiafogyasztás kevesebb, mint 6 W, Alacsony energiafelhasználású modulációs keringető szivattyú, Külső tároló csatlakozó készlet a csak fűtő “Plus” típushoz, Teljes gyári előkészítés indirekt HMV tároló csatlakoztatásához csak fűtő “Plus” típusnál.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„IMMERGAS VICTRIX PLUS Hybrid Kondenzációs kombi falikazán hőszivattyús rásegítéssel” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

>