PANASONIC HIGHPERFORMANCE 5 kW Monoblokk levegő-víz hőszivattyú 1 fázisú

2.033.270 Ft
Ingyenes szállítás!


Gyártó: PANASONIC
Típus: WH-MDC05J3E5
Termék: HIGHPERFORMANCE
Teljesítmény: Fűtő: 5 kW | Hűtő: 4.5 kW
ERP rendelet (2010/30/EU) szerinti hatékonysági osztály:
A+++
Részletes információk a gyártó honlapján találhatók meg!

INGYENES szállítás!

5 készleten

Aquarea: levegő-víz hőszivattyú technológián alapuló, innovatív, új, alacsony energiafelhasználású rendszer.

Az Aquarea még szélsőséges külső hőmérséklet esetén is hatékonyan felmelegíti otthonát. Az Aquarea a nyári melegben a helyiség hűtésére is alkalmas, valamint egész évben biztosítja a melegvíz-ellátást. A korszerűsítésre és új épületekben egyaránt alkalmazható Aquarea T-CAP rendkívüli hidegben is képes leadni maximális teljesítményét.

Aquarea High Performance termékcsalád új épületekbe és alacsony energiafelhasználású ingatlanokba. Kiemelkedő hatékonyság és energia-megtakarítás, minimális CO2-kibocsátás és minimális helyigény mellett.

Monoblokk rendszer: A készülék egyetlen kültéri egységből áll. Az üzembe helyezéshez nincs szükség hűtőköri vezetékekre, közvetlenül a fűtőrendszerhez és/vagy a melegvíz-rendszerhez csatlakozik.

Tulajdonságok:

A+++ energiahatékonysági osztály (átlagos éghajlaton, 35 °C-os kilépő vízhőmérséklettel), Alacsony külső hőmérséklet esetén is nagy fűtő- és hűtőteljesítmény, Speciális szoftver az alacsony energiafelhasználású ingatlanokhoz, minimális kilépő hőmérséklettel, melynek értéke: 20 °C, Akár -20 °C-os külső hőmérséklet esetén is működik, Vezérlés és szerviz felhőn keresztül a CZ-TAW1 használatával, Egyszerűen használható távvezérlő, Használati meleg víz külső tartállyal, Egyszerű telepítés és karbantartás, Beépített áramlásmérő és automata légtelenítő szelep, Az Aquarea a szükséges hőenergia akár 80%-át is a környezeti levegőből vonja ki.

Az Aquarea a környezeti levegőből kivont hőenergiát az otthoni fűtéshez szükséges víz melegítésére és a használati meleg víz előállítására szolgáló hővé alakítja, és szükség esetén akár a ház hűtésére is alkalmas.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„PANASONIC HIGHPERFORMANCE 5 kW Monoblokk levegő-víz hőszivattyú 1 fázisú” értékelése elsőként