PANASONIC HIGHTEMPERATURE 12 kW Monoblokk levegő-víz hőszivattyú 1 fázisú

3.089.910 Ft
Ingyenes szállítás!


Gyártó: PANASONIC
Típus: WH-MHF12G6E5
Termék: HIGHTEMPERATURE
Teljesítmény: Fűtő: 12 kW | Hűtő: –
ERP rendelet (2010/30/EU) szerinti hatékonysági osztály:
A++
Részletes információk a gyártó honlapján találhatók meg!

INGYENES szállítás!

5 készleten

Aquarea: levegő-víz hőszivattyú technológián alapuló, innovatív, új, alacsony energiafelhasználású rendszer.

Az Aquarea még szélsőséges külső hőmérséklet esetén is hatékonyan felmelegíti otthonát. Az Aquarea a nyári melegben a helyiség hűtésére is alkalmas, valamint egész évben biztosítja a melegvíz-ellátást.

Az Aquarea HT akár 65 °C-os előremenő hőmérséklet előállítására képes, így magas hatásfokú alternatívát kínál a magas hőmérsékletű radiátorokhoz csatlakoztatott olaj- vagy gázkazánokkal szemben.

Monoblokk rendszer: A készülék egyetlen kültéri egységből áll. Az üzembe helyezéshez nincs szükség hűtőköri vezetékekre, közvetlenül a fűtőrendszerhez és/vagy a melegvíz-rendszerhez csatlakozik.

Az Aquarea a környezeti levegőből kivont hőenergiát az otthoni fűtéshez szükséges víz melegítésére és a használati meleg víz előállítására szolgáló hővé alakítja, és szükség esetén akár a ház hűtésére is alkalmas.

Tulajdonságok:

A szobahőmérséklet hatékony szabályozása a kültéri és a beltéri hőmérséklet alapján az Aquarea Manager segítségével, Választható okostelefonos irányítás, A hidraulikus egység maximális kilépő hőmérséklete: 65 °C, Akár -20 °C-os külső hőmérséklet esetén is működik.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„PANASONIC HIGHTEMPERATURE 12 kW Monoblokk levegő-víz hőszivattyú 1 fázisú” értékelése elsőként