POLAR YES SDY Inverteres klíma, WIFI, 5 kW

385.900 Ft
Ingyenes szállítás!

Kérjen ajánlatot beszereléssel együtt!


Gyártó: POLAR
Termék: SIEH0050SDY/SO1H0050SDY
Hatásfok hűtés: A++
Hatásfok fűtés: A+
Hűtőteljesítmény: 5.2 kW
Fűtőteljesítmény: 5.6 kW
Részletes információk a gyártó honlapján találhatók meg!

5 készleten

A Polar az első, kifejezetten kelet-közép európai vásárlási igények alapján optimalizált légkondicionáló márka. Biztos lehet benne, hogy kedvező árú klímájával együtt a helyi igényeknek megfelelő megbízhatóság és magas minőség kerül otthonába.

Pénztárcabarát - Kiváló ár-érték arányú készüléket keres hűtésre vagy fűtésre? Nem kell tovább keresnie!
Egész évben társ - A Polar klímák gondoskodnak a kellemes hőmérsékletről télen-nyáron!
Egyszerűen nagyszerű - Minden légkondicionáló mellé teljes magyar nyelvű leírást kap, hogy a használat gyerekjáték legyen.

Polar klímája hosszú időre társa lesz, mert minden készülékre kiterjesztett garancia érvényes, 3 év a berendezésre, 5 év a kompresszorra.

Tulajdonságok:

Gazdaságos üzemmód - Komfort anélkül, hogy zavart keltene az áramellátásban, Nagyteljesítményű üzemmód - maximális teljesítmény, a komfort szint gyors elérése, 24 órás időzítő - amely lehetővé teszi, hogy beállítson egy időpontota ki - be kapcsolásra, Wifi szabályzás - Opcionális - Online szabályozási lehetőség - teljes szabályzás, bármikor, bárhonnan, Kiterjesztett működési üzemtartomány - biztos lehet benne, hogy a legnagyobb szükségben is működni fog!, Enerigahatékonyság, Inverteres technológia, Elalvás üzemmód - A ventilátor sebbességet a nyugodt alváshoz igazítja, Csendes működés - csökkenti a zajt bel és kültéren egyaránt, Páramentesítés - csökkenti a levegő páratartalmát, Automatkus újraindítás - Áramkimaradás után az egység automatikusan újraindul, Öndiagnosztika - leegyszerűsíti a karbantartást, a rendszerhibák kijelzésével, Direkt leolvasztás - Kültéri egység jegesedését gyorsabban megszünteti, Hideg katalizátoros plazmaszűrő - eltávolítja a formadelhideket, szerves vegyületeket, Mosható szűrő - Könnyen hozzáférhető, tetszőlegesen mosható.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„POLAR YES SDY Inverteres klíma, WIFI, 5 kW” értékelése elsőként

Ajánlatkérés beszereléssel együtt

2 + 12 =