RCOOL VISION WIFI Digitális programozható szobatermosztát

27.590 Ft


Gyártó: RCOOL
Fajta: Digitális rádiófrekvenciás, fali és hordozható, programozható, WIFI
Hőmérséklet mérési tartomány:
5 – 60 °C (0,5 °C-os lépésekben)
Beállítható hőmérséklet tartomány:
5 – 32 °C (0,5 °C-os lépésekben)
Részletes információk a gyártó honlapján találhatók meg!

5 készleten

Az Rcool szobatermosztátok a hagyományos termosztátokhoz képest pontosabb hőmérséklet beállítást és érzékelést tesznek lehetővé. A Magyarországon forgalomban lévő kazánok túlnyomó többségének szabályozására alkalmasak, és egyszerűen csatlakoztathatók bármely, kétvezetékes szobatermosztát csatlakozási ponttal rendelkező gázkazánhoz vagy klímaberendezéshez.

Az RCOOL VISION WIFI termosztát egy okostelefonról és tabletről is vezérelhető termosztát fűtési rendszerek vezérlésére. Egyszerűen csatlakoztathat bármely kétvezetékes szobatermosztátot csatlakozási ponttal rendelkező gázkazánhoz. A készülék interneten keresztül és az érintőgombos kezelőfelületen is egyszerűen vezérelhető, annak működési állapota folyamatosan ellenőrizhető.

Tulajdonságok:

A termosztát segítségével a lakásának, házának vagy üdülőjének a fűtése bármikor és bárhonnan vezérelhetővé tehető.
A termék különösen ideális akkor, ha lakását vagy házát nem előre meghatározott napirend szerint használja, a fűtési szezon alatt bizonytalan időtartamra elutazik otthonról, illetve, ha a fűtési szezon alatt is szeretné üdülőjét használni. A készülékbe épített két, egymással párhuzamosan működő relé egyszerű lehetőséget biztosít arra, hogy pl. a kazán indítása mellett a termosztát egy szivattyút vagy egy zónaszelepet is működésbe hozzon, be-/kikapcsoljon.
Működési frekvencia: Wi-Fi 2,4 GHz
IP védelem: IP20
Készenléti teljesítmény: <0,3 W
Üzemi páratartalom: 5,95% RH (kondenzáció mentes)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„RCOOL VISION WIFI Digitális programozható szobatermosztát” értékelése elsőként